23948sdkhjf

Här är årets finalister i Clean Bright Awards

Nu är totalt tolv finalister i fyra kategorier i Clean Bright Awards utsedda. Finalisterna i den nya kategorin och utmärkelsen Årets nytänkare presenteras i samband med prisceremonin under Clean & Facility i november.

Nu är totalt 12 finalisterna till Clean Bright Awards 2024 utsedda i kategorierna Årets Medarbetare, Årets Städare, Årets Ledare och Årets Branschföretag. Finalister och slutligen vinnaren i årets femte och helt nya kategori Årets Nytänkare presenteras under mässan Clean & Facility.

Clean Bright Awards arrangeras för 14:e året och ambitionen med utmärkelserna är att höja statusen på en samhällsviktig bransch genom att lyfta alla vardagshjältar och företag som arbetar för att driva branschen framåt.

Vinnarna, som tagits fram av en jurygrupp med hög branschexpertis, koras den 12 november under branschmässan Clean & Facility som i år äger rum på Kistamässan i Stockholm den 12 till 13 november.

FINALISTERNA I CLEAN BRIGHT AWARDS 2024:

ÅRETS MEDARBETARE

Thomas Gustafsson, städare i specialstäd, Amhult Servicepartner

Katarina Vezenkoska, städare Mjölby kommun

Katarzyna Turos, arbetsledare  Mjölby kommun

ÅRETS LEDARE

Pernilla Eriksson, arbetsledare StädtjänstQLNR

Marine Serrano, vd Amhult Servicepartner

Nikola Radisic, driftchef ISS Facility Services

ÅRETS BRANSCHFÖRETAG

Sesab

Städtjänst QLNR

Kundpartner

ÅRETS STÄDARE

Monika Polaska, städare Hemrex

Johanna Grahn, städare Amhult Servicepartner

Anna-Lena Jansson, städare Tjörns kommun


ÅRETS NYTÄNKARE

Den nya kategorin och utmärkelsen Årets nytänkare är en person, grupp eller företag vars nya, unika produkt eller lösning redan har eller väntas ha stor och positiv branschpåverkan framöver. Förutom att generera värde till människor som arbetar med produkten eller lösningen ska syftet även vara att höja städbranschens status. För att öka spänningen har juryn beslutat att tillkännage de tre nominerade och en vinnare under prisutdelningen som hålls på mässan Clean & Facilitys första dag den 12 november.

Läs mer om Clean Bright Awards här och här finns all info om mässan Clean & Facility.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063