23948sdkhjf

Blir ansvarig för fusioner och förvärv hos Reledo

Häromveckan kunde Rent berätta att Reledo anställt Adam Grankvist till rollen som business controller. Nu har aktören rekryterat Philip Kilander till posten som ny ansvarig för fusioner och förvärv, head of M&A, för att som han säger i ett pressmeddelande ”vara med och driva Reledos aktiva förvärvsagenda genom att identifiera och förvärva lönsamma mindre och mellanstora bolag med stark organisk tillväxt som passar in i Reledofamiljen”.

– Det känns fantastiskt spännande att få vara en del av Reledos fortsatta framgångsresa. Bolaget har redan gjort många förvärv av fina bolag. Mitt fokus kommer att ligga på kraftig expansion genom att leta efter de ledande bolagen i branschen med starkt ledarskap, hög kundnöjdhet, sund syn på etik och moral samt en stark vilja att utvecklas, säger Philip Kilander.

Philip Kilander kommer närmast från Carnegie och uppges ha gedigen erfarenhet och kompetens inom förvärv och företagstransaktioner.

– Det känns väldigt bra att ha Philip ombord som ny Head of M&A. Han blir ett värdefullt tillskott till Reledo, med hans bakgrund som visar på högt driv och starkt affärsfokus är det precis den erfarenhet som vi söker, säger Jonas Warnander, vd för Reledo i en kommentar.

Phlip Kilander tillträder posten under tredje kvartalet 2024.  Till dags dato består Reledo av Städgladen, Exiso, Jörnsveds Charkstäd, Bofint, I Clean Green, Ekeby Städ, Enjojj, Returab och Printpal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078