Årets första nummer av Rent!
I spåren av covid-19 Fokus skiftar från pris till kvalitet, de mjuka värdena uppskattas allt mer och ökad kunskap leder till nya affärsidéer. Möt sex branschprofiler som siar om framtiden.
Service med öga för detaljer House of Taste ger sig in i facility-näringen med nystartade Carotte Concierge, ett helhetskoncept med mat, möten och service för kontoret.
”Ett rent helvete” I Anne Liljeroths senaste bok missuppfattas städerskans uppsåt och intriger rullas upp.
Sterilteknik Rengöring för operation som möter upp mot framtidens sterilitetsnivå.
Att vända skutan Allianceplus väg efter andra krisen.
Debatt ”Pandemin kastar ljus på hur avgörande städningen är för att förhindra smittspridning.” Michelle Jacobsson, Almega Serviceföretagen, om städarnas viktiga samhällsroll.
Trevlig läsning!
Katarina Angelin, chefredaktör
Du måste vara prenumernat för att läsa tidningen. Saknar du en prenumeration? Teckna en nu och starta läsningen. Klicka här!