23948sdkhjf

Ska städa Clas Ohlsons butiker i Norge

Återupptar samarbetet som avslutades 2021.

Norska familjeägda Insider Facility Solutions har tecknat avtal med Clas Ohlson om leverans av lokalvård till butikskedjans butiker i Norge enligt ett rikstäckande avtal som omfattar samtliga 99 orter där detaljhandelsaktören är verksam.  Det framgår av ett pressmeddelande.
– Insider Facility Solutions är stolta över att ha möjligheten att leverera rikstäckande tjänster till en branschledare som Clas Ohlson. Detta visar att vårt fokus på kvalitet i leveranser, hållbara lösningar och vår rikstäckande närvaro värderas av stora och ledande kunder, säger Roger Tveide, vd på Insider Facility Solutions.

Clas Ohlson har 98 butiker i Norge. I avtalet ingår tilläggstjänster och med ”denna överenskommelse och ramverket som är ingått läggs det upp till långsiktiga samarbeten och en flexibel leverans”, skriver aktören.

– Vi har sedan många år ett nära samarbete med olika regioner och enskilda butiker och ser nu stora fördelar med att kunna samla alla butikerna under en helhetsplan och systematisk uppföljning. Detta kommer att bidra till effektivare processer och ett stärkt samarbete, som vi ser fram emot att vidareutveckla, säger Roger Tveide vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141