23948sdkhjf

Avarn förlänger med Stockholms stad

Har vunnit ny upphandling efter att ha arbetat tillsammans i sex år.

Avarn Security har tecknat avtal om tre år, med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år, gällande ordningsvakter och väktare på allmän plats inom Stockholms stad.

– Vi är väldigt glada över det fortsatta förtroendet. Vi har jobbat med detta uppdrag sedan 2018 och har byggt upp det från grunden tillsammans med Stadsledningskontoret. Att arbeta tillsammans har varit en framgångsfaktor. Vi konstaterar att vi fick full pott rakt igenom på alla kvalitetskriterier, trots tuffa och komplexa krav i en omfattande offentlig upphandling, vilket gör mig oerhört stolt. Detta är minst sagt en lagvinst, säger Patrik Ahlforn, avdelningschef och avtalsansvarig i en kommentar.

I ett pressmeddelande skriver Avarn att anbuden har utvärderats enligt principen ekonomiskt mest fördelaktiga med bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Utvärdering av anbuden har genomförts av en arbetsgrupp med sju deltagare; en ansvarig upphandlare samt fem sakkunniga tjänstemän inom staden och därtill är sakkunnig externt anlitad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079