23948sdkhjf

Carotte tillsätter kulinarisk ledare

Albin Edberg har rekryterats till posten som kulinarisk ledare hos Carotte Group med uppdraget att leda det kulinariska teamet och ”säkerställa att företagets kärnvärden genomsyrar alla delar av verksamheten” som i dag omfattar cateringverksamhet samt de flertalet restauranger med konferensverksamhet samt event-och festvåningar som Carotte driver i dag.

–Han tar sig an ett nytt street food koncept med samma lätthet, skicklighet och glädje som en sjurätters middag i de finare salongerna. Jag är helt övertygad om att Albin kommer tillföra mycket till vår verksamhet tillsammans med vårt befintliga team, säger Anette Willberg, operativ chef och vice vd för Carotte Food&Event i en kommentar.

Albin Edberg har ett förflutet på restauranger både i Sverige och USA som Per Se i New York, Manresa i Kalifornien, Amass i Köpenhamn samt Sjön, Djuret, Omakase Köttslöjd (Flickan) och Tak i Stockholm. Därtill har han deltagit i tv-programmet Kockarnas Kamp år 2022 där han knep en andraplats och tävlat som commis tillsammans med Tommy Myllymäki i prestigefyllda Bocuse d'Or i Lyon, där teamet tog hem en bronsmedalj.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063