23948sdkhjf

Exiso skiftar vd – värvas från Region Östergötland

Nya vd:n har ett längre förflutet från tjänstesektorn och har tidigare arbetat för Coor och McDonalds.

Thomas Nilsson kliver på som vd för Norrköpingsbaserade städbolaget Exiso. Han tillträder den 12 september och efterträder Mikael Nordén som efter nio år på vd-posten går i pension.

– Thomas är mycket erfaren och har en bred bakgrund från FM-branschen, och hans erfarenhet visar på högt driv och starkt fokus på att utveckla bra och lönsamma organisationer. Thomas erfarenhet passar väldigt bra för Exiso och utgör en nyckel för att fortsätta resan och ta Exiso till nästa steg, säger Jonas Warnander, vd för Reledo där Exiso är ett av numera elva bolag i Sverige och Finland. 

Så sent som i augusti gjordes det senaste förvärvet då Hemtrivsel blev en del av gruppen.

Thomas Nilsson beskrivs ha gedigen erfarenhet från tjänstesektorn och kommer närmast från Region Östergötland, där han under de senaste sex åren byggt upp en intern facility service-funktion med fler än 250 medarbetare. Han har även arbetat för Coor Service management i tio år och haft ansvar för flera av IFM-jättens större leveranser till bland annat Trafikverket och Volvo i Sverige. Han har även ett förflutet McDonalds där han varit ansvarig för drift och effektivisering av restauranger.

– Jag är väldigt hedrad av förtroendet och mycket förväntansfull inför att, genom nära samarbete med alla duktiga medarbetare på Exiso, fortsätta bygga Exiso lika framgångsrikt som de senaste 10 åren. Och även genom samarbete mellan övriga Reledobolag hitta möjligheter till förbättringar och nya affärsmöjligheter, säger Thomas.

Reledo skapades i juni 2023 av Celero Capital genom förvärv av flera specialistföretag som samlat kan erbjuda såväl enskilda tjänster som skräddarsydda lösningar inom lokalvård och FM. Till dags dato består gruppen av Städgladen, Exiso, Jörnsveds Charkstäd, Bofint, I Clean Green, Ekeby Städ, Enjojj, Returab, Printpal och Hemtrivsel samt sedan i juni i år även finska Puhdas Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063