23948sdkhjf

Köper Fastighetstvätt i Umeå – fortsätter bygga koncernen genom förvärv

Gör andra förvärvet inom service- och installationstjänster på kort tid.

Börsnoterade Keyto, tidigare HeartBidCo och där bland annat Hemfrid, Veterankraft, Fissa & Feja och Qleano ingår,  fortsätter växa och förvärvar bolaget Fastighetstvätt i Umeå, grundat 2010, via dotterbolaget Servly. 

Fastighetstvätt i Umeå är som namnet antyder baserat i Umeå men har även täckning i Västernorrland och erbjuder service och försäljning av produkter från Electrolux Professional och levererar tvättmaskiner, torktumlare, doseringsapparater och andra maskiner till tvättstugor. Därtill är aktören service- och försäljningspartner med ledande leverantörer inom storköksbranschen och levererar även vitvaror från Bosch och Siemens till konsument och fastighetsägare.

Så sent som den 2 juli förvärvades KEHAB, grundat 1987, som är ett lokalt service- och installationsföretag för konsument och förvaltning med förankring i Sundsvall med täckning i Västernorrland.

I juni förvärvades städbolaget Meritum och införlivades i gruppen.

Keytos ambition är att skapa en ”one-stop destination” för tjänster i hemmet som omfattar allt från lokalvård, hemservice, flytt-, trädgårds- och installationstjänster.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109