23948sdkhjf

Blir landschef hos Prosero

Har tidigare arbetat för Primär FM Group.

Andreas Westin har utsetts till ny landschef i Sverige för Prosero. Han kommer närmast från en liknande roll hos PHM Group, där han arbetat under nära tre år,  men har även ett förflutet hos Primär som business unit manager och kommersiell chef. Han har även tidigare arbetat hos RenoNorden samt som managementkonsult på Kearney. 

Uppdraget hos Prosero handlar om att tillsammans med regioncheferna driva utvecklings- och förbättringsarbete och stötta de lokala verksamheterna för att säkerställa fortsatt utveckling och tillväxt på säkerhetsmarknaden.

– Vi är mycket glada att välkomna Andreas till oss. Prosero har kommit en bra bit på vägen och är ett fantastiskt starkt bolag, men vi ser fortfarande många möjligheter till ytterligare verksamhetsförbättringar och därigenom att kunna utveckla erbjudandet vidare, säger Anders Uddfors, vd för Prosero Security Group i en kommentar. 

– Andreas insikter från liknande verksamheter kommer att vara mycket värdefulla, både när vi växer organiskt och via förvärv. Med Andreas som landschef stärker vi den svenska organisationen och ser stor potential att utvecklas, inom Sverige och i våra övriga geografier.

Andreas Westin tillträder tjänsten den 1 september.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125