23948sdkhjf

Hemtrivsel förvärvas av Reledo

Köper bolag med verksamhet i Umeå med omnejd.

Hemtrivsel har förvärvats av Reledo och blir ny del i gruppen som sedan tidigare består av Städgladen, Exiso, Jörnsveds Charkstäd, Bofint, I Clean Green, Ekeby Städ, Enjojj, Returab, Printpal samt sedan i juni i år även Puhdas Group.

Med förvärvet kliver gruppen även in i Norrland.

– Hemtrivsel är en viktig nyckel för Reledo att bredda tjänsteutbudet i Norrland, och tillsammans med övriga bolag i gruppen kunna erbjuda ett större tjänsteutbud till kunderna i regionen. Vi ser fram emot att tillsammans med Jonny och Agneta och resten av teamet på Hemtrivsel fortsätta växa i norra delen av Sverige, säger Jonas Warnander, koncernchef på Reledo i en kommentar.

Hemtrivsel, Allservice Hemtrivsel i Norr, grundades av Jonny Kyrk och Agneta Ahrling, vd, 1998 och bolaget omsatte 38 miljoner 2023 och redovisade ett rörelseresultat om 3,8 miljoner kronor. Bolaget har ett 100-tal anställda och erbjuder lokalvård, hemservice samt yttre och inre fastighetsskötsel.

– Vi är övertygade om att Hemtrivsel blir ett viktigt tillskott till Reledos tillväxt i norra delarna av Sverige. Och vi ser fram emot att driva Hemtrivsel vidare som en del av Reledo och att tillsammans med resten av bolagen i gruppen kunna erbjuda ett bredare utbud av tjänster till våra kunder, säger  Jonny Kyrk i en kommentar.

Jonny Kyrk och Agneta Ahrling ska fortsätta driva företaget framgent.

Hemtrivsel har bland annat förärats  gasellutmärkelse av Dagens Industri och utmärkelser av Umeå kommun, Swedbank och länsstyrelsen i Västerbotten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062