23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Det finns väl ingen som vill leta parkeringsplats i 30 minuter?

Monark Cargo gör transport enkelt och hållbart med våra eldrivna lastcyklar. De är flexibla, robusta och perfekta för företag som behöver effektiva lösningar för att hantera vardagens utmaningar. Spara tid, pengar och bidra till en grönare framtid – varför krångla till det?

Monark Cargo har länge varit en ledande aktör inom hållbara transportlösningar och erbjuder ett brett sortiment av eldrivna lastcyklar, anpassade för olika branscher. För städföretag som behöver pålitliga och flexibla transportalternativ i stadsmiljöer är Monark Cargo det perfekta valet.

Monark Centro 2: En trehjulig eldriven lastcykel som erbjuder företag en smart och hållbar lösning för transport av material och utrustning. Med en stor lastyta framtill, anpassad för en halv Europall, är den utmärkt för att enkelt frakta allt från rengöringsmaskiner till större mängder städmaterial.

Cykeln är utrustad med robusta komponenter, särskilt utvalda för att klara tyngre transporter, och är anpassningsbar med olika lådalternativ för att passa olika typer av uppdrag. Elassistansen gör det lätt att manövrera genom stadens gator och torg, även med full last.

Med sin smidiga och hållbara konstruktion ger Centro 2 städföretag möjlighet att arbeta effektivt och samtidigt bidra till en minskad miljöpåverkan. Dessutom erbjuder cykeln flexibilitet genom att vara enkel att anpassa efter specifika transportbehov, vilket gör den till en perfekt investering för företag som vill förbättra både sin logistik och sin hållbarhetsprofil.

Med Monark investerar du i framtidens transportsystem, en lösning som inte bara förbättrar din logistik utan också bidrar till en renare och grönare stadsmiljö.

Dessutom är kombinationen av frisk luft och ett hälsosamt transportmedel något som är svårt att tacka nej till.

Se hela vårt sortiment av cyklar på: www.monarkcargo.se

Monark Exercise AB
Kroons väg 1
786 33 Vansbro
Vansbro kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561033449

Kontaktperson

MEA
Monark Exercise AB
Info@monarkexercise.se

Sänd till en kollega

0.047