23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Öka er försäljning & konkurrenskraft via hemsidan med Onlinebokning!

Tengellas Onlinebokning är ett smart plug & play försäljningsflöde för att dina kunder enkelt ska kunna göra både offerter & direktbokningar på din hemsida! Onlinebokning är ett eget fristående system vilket möjliggör att ni inom kort kommer kunna använda tjänsten självständigt eller välja att koppla ihop det med vårt affärssystem.

Tengellas flexibla Onlinebokningstjänst möjliggör såväl ökad försäljning som en effektiv och minimal administration vid online bokningar.

Onlinebokning ger dig tillgång till ett intäktsskapande verktyg som enkelt möjliggör att skapa kundunika offert- samt bokningsflöden som kan anpassas till just din verksamhet och marknadserbjudande.

Tjänsten hjälper dessutom ditt företag att utöka ert leadsregister med högintressanta prospekts, som verkligen är intresserade av städtjänster, att kontakta och bearbeta vidare. 

För att citera en av våra kunder som börjat använda tjänsten, Katja Järvelä, VD för Lanolia Städ & Service: " Med Onlinebokning så har hela bokningsprocessen förenklats vilket sparar mycket tid för både oss och våra kunder. Uppsättningen av tjänsten är dessutom superenkel då formulären flexibelt kan byggas utifrån just vår verksamhet”

I september har du möjlighet att delta på någon av våra två kostnadsfria webbinar där du får veta mer om möjligheterna med Onlinebokning.

Klicka på någon av länkarna nedan för att anmäla dig redan idag! 
Webbinar tisdag 17/9 kl 11:00-12:00 
Webbinar torsdag 26/9 kl 11:00-12:00 

Hoppas vi ses! 

Hälsningar,

Teamet på Tengella

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.031