23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

LESSEAU - Beröringsfri dispenser och refill för handtvätt

Diversey, ett Solenis-företag, samarbetar med Slimstones för att utveckla sin prisbelönta LESSEAU®-teknik för fast tvål. LESSEAU® kontaktfri tvåldispenseringsteknik erbjuder en rad hållbarhetsfördelar för en växande marknad. Det är viktigt att eliminera plastavfall från vår miljö och marknaden efterfrågar lösningar. LESSEAUs system frigör hållbarhetsfördelarna med fast tvål och eliminerar engångsplast.

Diversey, ett Solenis-företag, samarbetar med Slimstones för att utveckla sin prisbelönta LESSEAU®-teknik för fast tvål. 

LESSEAU® kontaktfri tvåldispenseringsteknik erbjuder en rad hållbarhetsfördelar för en växande marknad. 

Diversey, ett Solenis-företag, har tecknat ett avtal med Slimstones i Nederländerna för att vidareutveckla den mycket hållbara och prisbelönta LESSEAU®-tekniken för fast tvål. Genom samarbetet kommer de två företagen att utöka denna innovativa teknik för att möta det växande behovet av att eliminera engångsplast från handdesinfektionsmedel. 

Diversey bygger vidare på LESSEAUs framgångar i Nederländerna och kommer nu att utvidga denna innovation till andra europeiska länder och bli det första företaget som erbjuder ett globalt beprövat system för dispensering av fast tvål. 

Det är viktigt att eliminera plastavfall från vår miljö och marknaden efterfrågar lösningar. LESSEAUs system frigör hållbarhetsfördelarna med fast tvål och eliminerar engångsplast. 

Även om fördelarna med fast tvål har varit kända i flera år har utmaningen varit att tillhandahålla professionella dispenseringsplattformar som är lämpliga för kommersiella applikationer. Slimstones tog sig an denna utmaning genom att skapa ett beröringsfritt LESSEAU-system.  

Den eleganta LESSEAU-dispensern vann både det internationella designpriset Red Dot Design Award och If Product Design Award.  Vår beröringsfria LESSEAU® handtvättsdispenser har också vunnit följande priser vid Amsterdam Innovation Awards: Övergripande vinnare och vinnare i kategorin Hållbarhet och miljö. 

Jämfört med flytande tvålar innehåller LESSEAU-tvålar mindre vatten och är betydligt mindre, lättare och enklare att packa. Detta ger betydande fördelar:

  • Minskad belastning på leveranskedjan när det gäller transport, lagring och hantering.
  • Möjliggör eliminering av alla plastförpackningar, vilket gör det möjligt för användare att uppnå plastfria mål vid leveranspunkten - Endast helt återvinningsbara kartong- och pappersförpackningar används i LESSEAU-systemet.
  • Betydande minskning av CO₂-utsläppen genom att ta hänsyn till alla miljöaspekter.
  • Minskar belastningen på leveranskedjan när det gäller transport, lagring och hantering. 


Läs mer om denna prisbelönta innovation på https://hub.diversey.com/sv/lesseau_bli-en-del-av-revolutionen-inom-handhygien

Diversey Sverige AB
Liljeholmsstranden 3, plan 6
117 61 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5566152525

Kontaktperson

Katja Granholm
Nordic Digital Marketing & Communications manager
+358 503424444 kgranholm@solenis.com

Sänd till en kollega

0.047