23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Öka försäljningen & minimera bokningsadministrationen med onlinebokning!

Som branschledande leverantör i Sverige av affärssystem för städ- och serviceföretag så erbjuder Tengella flertalet lösningar och funktioner för att stödja företagen inom branschen. En av funktionerna är Tengellas Onlinebokning där era kunder enkelt kan göra både offertförfrågningar samt bokningar direkt på er hemsida.

Tengellas Onlinebokning är ett smart plug & play försäljningsflöde för att dina kunder enkelt ska kunna göra både offerter & direktbokningar på din hemsida. 

Denna flexibla Onlinebokningstjänst möjliggör såväl ökad försäljning som en effektiv och minimal administration vid online bokningar.

Onlinebokning ger dig tillgång till ett intäktsskapande verktyg som enkelt möjliggör att skapa kundunika offert- samt bokningsflöden som kan anpassas till just din verksamhet och marknadserbjudande.

Tjänsten hjälper dessutom ditt företag att utöka ert leadsregister med högintressanta prospekts, som verkligen är intresserade av städtjänster, att kontakta och bearbeta vidare. 

Onlinebokning är direktintegrerad med Tengella för minimal bokningsadministration, tjänsten är samtidigt ett eget system, vilket möjliggör att även företag utan Tengella kan använda tjänsten på sin hemsida.

För att läsa mer om funktionerna och möjligheterna med Onlinebokning så klicka här eller kontakta oss för att veta mer genom att maila oss på demo@tengella.se så kontaktar vi dig!

Hälsningar,

Teamet på Tengella

Tengella AB
Norra Kungsgatan 3
803 20 Gävle
Gävle kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567040158

Kontaktperson

Isabella Adolfsson
Sälj & Marknadschef
+46 0733705974 isabella.adolfsson@tengella.se

Sänd till en kollega

0.046